Ön lekörmöli, vagy hangfelvételt készít, én gépelem, szerkesztem, nyomtatom...

... mert a nyitottság számít!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Szolgáltatás

Megrendelés

E-mail Nyomtatás PDF

A legjobb és legpontosabb a telefonon történő megrendelés. Természetesen e-mailen is történhet, de akár időpontot egyeztetve személyesen is találkozhatunk (csak Budapest területén). Ez utóbbi esetében az igények felvétele, a nyersanyag átadása, a munkafolyamat egyeztetése is megtörténhet. Általában nincs szükség személyes találkozóra, de a félreértések elkerülése végett előfordulhat, hogy mégis találkoznunk kell. Mindemellett általában telefonon, skype-on vagy e-mailben mindent meg tudunk beszélni, és tudjuk tartani a kapcsolatot. Árajánlatot a beérkezett nyersanyagok átnézése után tudunk konkretizálni. Addig hozzávetőlegesen árlistámból tud kalkulációt készíteni a tervezett oldalszám alapján.

 

Gépelendő, szerkesztendő anyagok átadása

E-mail Nyomtatás PDF

Az átadás történhet e-mailen, vagy személyesen. Amennyiben a gépelést is én végzem, úgy minden anyagot sorbarendezve, lehetőség szerint számozva, fejezetekre bontva, esetleg kiemelve a címeket szeretném megkapni. Hogy ez fénymásolt, kézzel vagy géppel írott szöveg, esetleg hanganyag, az mindegy. Ha már begépelt szöveg áll rendelkezésére, akkor azt tetszőleges. szöveg alapú formátumban elküldheti. (doc, docx, txt, rtf, stb…)

 

A munka haladásának ellenőrzése

E-mail Nyomtatás PDF

A munka egyes fázisaiban e-mailen elkülldöm az anyag adott részét, melyet kérdéseimmel, vagy megjegyzéseimmel láthatom el, attól függően, hogy van-e valamilyen kérdésem, észrevételem vele kapcsolatban. A küldött munkát vízjellel és védelemmel látom el, amelyet feloldok akkor, amikor a végleges anyag átadásra kerül.

 

A fizetés menete

E-mail Nyomtatás PDF

Amint a dokumentum elkészült, jóváhagyásra került, rendezzük a szolgáltatások ellenértékét. Fizetni lehet készpénzzel pl. személyes átvételkor, utánvéttel postai kézbesítés esetén, bármelyik esetben előre történő banki átutalással is. Amennyiben e-mailen küldöm el a végleges dolgozatot, dokumentumot, akkor a szolgáltatás ellenértékét minden esetben a küldés előtt kérem teljesíteni.

 


Főmenü


Szavazások

Ön milyen szolgáltatást rendelne?